درباره ی ما

خانه درباره ی ما
About Image

تاریخچه بیمارستان

بیمارستان آزادی در سال 1349 در زمینی به مساحت 7000 متر در خیابان آزادی خیابان میمنت تاسیس گردید که دارای 3 طبقه بستری و یک طبقه همکف و یک طبقه زیر زمین می باشد

این بیمارستان یکی از مجهزترین بیمارستان های کشور است که بر اساس آخرین استانداردهای بیمارستانی تأسیس شده است و به عنوان یک بیمارستان جنرال با اتاق های عمل مجهز به تمام رشته های تخصصی و فوق تخصصی، طراحی و بنا شده است. حضور اساتید برجسته، پزشکان مجرب و پرسنل متعهد، این مرکز را به عنوان یکی از بهترین و قدیمی ترین بیمارستان خصوصی ایران، در ذهن و قلب بیماران تبدیل کرده است.

چشم انداز

هدف بیمارستان آزادی این است که به عنوان بهترین بیمارستان خصوصی ارائه دهنده خدمات بهداشتی ، درمانی و مراقبتی با بالاترین کیفبت و منطبق با استانداردهای ملی و بین المللی جهت ارتقای سلامت وایمینی بیماران در سطح کشور باشد.

رسالت بیمارستان

بیمار محوری - نوآوری- ارتقای مداوم کیفیت و ایمینی خدمات - آموزش مداوم و توانمند سازی پرسنل - ارتقای سلامت جامعه - کار گروهی و مشارکت

چشم انداز

هدف بیمارستان آزادی این است که به عنوان بهترین بیمارستان خصوصی ارائه دهنده خدمات بهداشتی،درمانی و مراقبتی با بالاترین کیفیت و منطبق با استانداردهای ملی و بین المللی جهت ارتقای سلامت و ایمنی بیماران در سطح کشور باشد.

ارائه دهنده خدمات پزشکی نوین در سطح بین ­المللی.

Brain Treatment

اجرای کامل استانداردهای اعتباربخشی ملی و بین المللی.

Pregnancyt-Icon

مجهز به پیشرفته ­ترین آزمایشگاه­‌ها و مراکز تصویربرداری پزشکی با عملکردی دقیق